Verschillende smaken, verschillende stijlen.
Tucanu grafische illustratie.
Gewoon omdat het een mooie vogel is.
Bekijk Tucanu
Illustratie tot in de absolute details.
Diergaarde Blijdorp dieren illustarties.
Meer over bokito
Storyboards voor alle soorten video's.
Spar storyboard voor tv-reclame.
Bekijk het storyboard
Illustratief Logo voor een rock-band.
Dirty Bastards logo illustratie.
Meer over het logo
Illustraties laten maken

illustraties laten maken in Amersfoort

Wil je een illustratie laten maken in Amersfoort? De Schetser is een illustratiebureau dat graag met jou meedenkt! De Schetser heeft al veel ervaring in het maken van illustraties in Amersfoort, en is niet bang om eens buiten de lijntjes te tekenen. Bovendien is illustraties laten maken in Amersfoort sterk geëvolueerd, van potlood tot tekentablet. De Schetser heeft deze evolutie dan ook volledig meegemaakt. Door de vele verschillende opdrachten van zowel bureau’s als bedrijven is ons aanbod illustraties zeer uitgebreid. Zo kun jij voor alle soorten illustraties die je wilt laten maken terecht bij De Schetser. Maar ook: wil je illustraties laten maken in Amersfoort in een specifieke stijl? De Schetser heeft een groot aantal stijlen onder de knie. Zo weet jij zeker dat de illustraties die wij maken perfect overeenkomen met hetgeen dat jij in gedachte hebt!

Illustraties laten maken

who's that guy?

de kale kop achter de schetser

Met 100% inzet illustraties maken in Amersfoort. En dat al 35 jaar.

De Schetser is ontstaan uit passie voor het vak illustraties. Vroeger maakte ik een tekening van Donald Duck op papier, zo een 35 jaar geleden. Intussen heb ik mijn eigen illustratiebureau. De Schetser is een fictief persoon, die door het dagelijks leven gaat onder de naam Geert Rutten. Wanneer De Schetser een potlood of pen op A4 of tekentablet drukt voelt hij zich helemaal thuis. Want illustraties maken in Amersfoort, daar leeft De Schetser voor. Kortom: illustraties laten maken in Amersfoort bij De Schetser levert een resultaat op waar je trots op mag zijn.

His talents

de man die bijna alles kan (tekenen)

Omdat stock-beelden en stock-illustraties in overvloed aanwezig zijn. Dus: een illustratie maken in Amersfoort, maar dan in jouw eigen stijl. Daarmee kan jij anders zijn dan de rest. Doordat De Schetser al 35 jaar meedraait in het vak mocht hij al vele illustraties maken in Amersfoort, van cartoons tot realistische stijlen. De Schetser is van alle laatste nieuwigheden op het vlak van illustraties maken in Amersfoort op de hoogte. Want wanneer illustraties maken in Amersfoort jouw passie is, dan is het toch logisch dat je er ook alles van wilt weten?

What we offer

wat de schetser op dit moment aan het maken zou kunnen zijn

Illustraties laten maken

Illustraties

Wil je illustraties laten maken in Amersfoort? Wij maken onze illustraties altijd met veel aandacht voor de details. Maar ook de juiste vormen en logisch kleurgebruik. Een illustratie is een uitgewerkte tekening waarbij het gevoel goed zit. Bij De Schetser kun jij een illustratie laten maken in Amersfoort in alle soorten stijlen.

Karakter illustraties laten maken

Karakters

Ook voor het laten maken van karakters kun je beroep doen op De Schetser. De kracht van karakters? Ze worden gemakkelijk gelinkt aan producten, diensten of campagnes. Bovendien is een karakter voor kinderen ook vaak een herkenningspunt. Een karakter is de eye-catcher van jouw bedrijf. Karakter illustraties laten maken in Amersfoort bij De Schetser heeft veel voordelen. Wij kunnen zowel realistische als onrealistische karakter illustraties maken in Amersfoort.

Storyboards laten maken

storyboards

Een goede storyboard is cruciaal bij elke soort video-productie. Want een storyboard geeft namelijk meteen een beeld van wat er gaat gebeuren. Daarom kunnen veel (onvoorziene) problemen tijdens het productieproces worden opgevangen wanneer je een storyboard laat maken. Een storyboard vergt enige aandacht, maar op het einde van de rit bespaard het wel geld. Ook kan een storyboard zowel statisch als bewegend aangeleverd worden.

Pictogrammen laten maken

pictogrammen

Kleine, simpele tekeningen die snel weergeven wat voor een product of dienst jij aanbiedt. Daarom zijn er pictogrammen. Want pictogrammen, of ook wel icons genoemd zijn voornamelijk informatief en worden veel gebruikt in magazines of op websites. Wil je pictogrammen laten maken voor jouw bedrijf? De Schetser heeft het zo voor je geregeld!

Animatie laten maken

info animatie

Een informatieve animatie biedt veel voordelen. Want met een animatie kun je snel en op de juiste manier jouw boodschap op een groot publiek overdragen. Bovendien hou je met een animatie ook makkelijker de aandacht van het publiek vast. Wil je een informatieve animatie laten maken? De Schetser denkt graag met jou mee!

Visuals laten maken

visuals

Heb je een grote presentatie, concept of idee? Maar weet je niet hoe je dit goed kunt overbrengen aan een andere partij? Door middel van visuals! De Schetser visualiseert jouw concepten. Zo zorgen wij ervoor dat jouw ideeën concreet worden gemaakt. Bijgevolg kun jij met het concept voor de dag komen.

3d tekening laten maken

3D-illustraties

Omdat een 3D-illustratie maken in Amersfoort een compleet andere tak van sport is bieden niet veel bureau's dit aan. Zo vergt het namelijk technische kennis van vele programma's. De Schetser kan 3D aanbieden. Maar we richten ons wel voornamelijk op beurzen en interieurs. Want bij 3D-illustraties krijg je meteen een goed beeld van hoe een beurs, winkel, evenement of zelfs foodtruck er uit komt te zien!

Cartoons laten maken

cartoons

Een cartoon is een speelse vertaling van de werkelijkheid. Zo zijn de tekeningen veelal onrealistisch en buiten proportie. Maar net dat maakt een cartoon zo leuk en krachtig. Verder worden cartoons extra geliefd door kinderen. Meer weten over het laten maken van cartoons? De Schetser helpt u graag!

that's why

daarom moet je illustraties laten maken in Amersfoort bij De Schetser

De Schetser heeft een groot portfolio aan eerdere projecten. Dus wil je een illustratie maken in Amersfoort? Wij hanteren altijd dezelfde, beproefde werkwijze!

Get to know the guy

hij praat graag en drinkt graag een bak koffie

Logo Creative Flavours

De Schetser
is een
onderdeel van

Illustraties laten maken in Amersfoort bij De Schetser. Goed idee.