+31 (0)76 514 6500

Maak kennis met de Schetser
Geert Rutten – de kracht achter De Schetser is al ruim vijftien jaar als creatief werkzaam in de reclamewereld.Hij deed ervaring op bij reclame- en ontwerp bureaus als visualiser. Als jochie droomde hij al van een bestaan als striptekenaar en animator en nog steeds kan hij een wit vel papier niet leeg laten…In de loop der jaren heeft Geert zich zeer breed ontwikkeld en zijn er vele stijlen van zijn hand zowel digitaal als analoog opgetekend. Uit ervaring weet hij hoe een professionele en duidelijke visual of schets een doorslaggevende rol kan spelen bij een presentatie. Als De Schetser brengt hij uw ideeën en concepten tot leven in, zowel in schets- als in de eindfase.

de schetser analoog 620

Werkwijze
De Schetser werkt voornamelijk vanuit zijn studio in Breda, Maar kan ook op locatie komen. Aan iedere opdracht dient een duidelijke briefing vooraf te gaan. Zo kan er een goede inschatting gemaakt worden qua planning en kosten. Na goedkeuring van de offerte , zal er een er een schetsfase worden gestart waarin in we met kleine krabbels kunnen zien of we in de goede richting zitten. De klant kan aanpassingen doorgeven en de stijl bepalen, maar als u het aan de schetser overlaat dan is dat vaak ook in goede handen. Hij weet immers beter wat de mogelijkheden zijn. De krabbels woorden uitgewerkt in een definitieve schets. Na goedkeuring omgezet naar de vooraf besproken stijl. Doordat we digitaal werken  zijn correcties mogelijk. maar de schetser houd dit graag beperkt tot 2 correctie rondes in het gehele proces, Mits de opdrachtgever akkoord geeft voor het meerwerk.

De Schetser boeken!
De Schetser werkt op uurbasis. En werkt op locatie uitsluitend per dagdeel (4 uur) of per dag (8 uur).De reiskosten worden buiten Breda in rekening gebracht. Wilt u de schetser per uur boeken, dan werkt De Schetser niet op uw (gewenste) locatie, maar vanuit het kantoor in Breda. De briefing vindt in dergelijke gevallen plaats via mail of skype. Alle gewerkte uren worden per hele/of halve uren berekend.

De overeenkomst
Bij het niet doorgaan van de boeking verzoeken we u om dit uiterlijk 24 uur van tevoren door te geven. Geeft u de annulering te laat door, dan brengt De Schetser 50% van het geboekte dagdeel in rekening. Wilt u de opdracht op een ander moment plaats laten vinden, dan kunt in overleg een nieuwe afspraak maken. Wij zijn u graag ten dienst.

De schetser is ook aangesloten bij de website Illustrator-info
de schetser is ook te vinden op www.illustrator-info.nl.