regio

Breda

Illustraties laten maken in Breda?

Wil je illustraties laten maken in Breda? Maar heb je geen zin in half werk? De Schetser is uw illustratiebureau uit de omgeving Breda dat graag met jou meedenkt! Intussen heeft De Schetser al 30 jaar ervaring in het vak. Daarom is het dan ook een echte gevestigde waarde geworden in en rond Breda. Daarnaast is het aanbod van ons zeer uiteenlopend. Voor alle soorten illustraties die jij wilt laten maken in en rond Breda kun je bij De Schetser terecht. Bovendien heeft De Schetser ook een groot aantal stijlen onder de knie. Zo weet je zeker dat de illustraties die jij laat maken perfect overeenkomen met hetgeen dat jij in gedachte hebt!

Een overzichtje van klanten die bij De Schetser Illustraties laten maken in Breda.

Wil je illustraties laten maken in Breda? De Schetser helpt graag!
Doe vrijblijvend een vraag naar onze expertise. Daarna bekijkt De Schetser samen met jou de situatie.
Nadat de opdracht duidelijk is, volg onze expertise. Zo weet jij meteen waar je aan toe bent. Kortom: Geen kleine lettertjes, geen verassingen. Gewoon zwart op wit duidelijkheid.
Zo weet jij meteen wat het kost om de illustraties te laten maken. Maar ook tegen welke deadline de illustraties gemaakt kunnen worden deelt De Schetser meteen met jou mee.

Daarom moet illustraties laten maken in Breda bij De Schetser.

De Schetser heeft een groot portfolio aan eerdere projecten. Daarnaast trachten wij bij elk illustratieproject de zelfde werkwijze te hanteren:

  • Als eerst luisteren wij naar jou: Wat wil je laten maken? Maar ook de stijl die je voor ogen hebt.
  • Dan komen wij het liefste langs bij jouw bedrijf. Hoewel we in veel gevallen ons ook online oriënteren, verkiest De Schetser toch altijd een bedrijfsbezoek. Zo krijg je namelijk een duidelijk beeld van de identiteit van jouw onderneming.
  • Daarna doet De Schetser een voorstel in ontwerp en de kostprijs voor het laten maken van de illustraties.
  • Jij gaat akkoord of niet akkoord met het ontwerp- en prijsvoorstel dat wij hebben opgesteld voor het laten maken van de illustraties.
  • Indien jij niet akkoord gaat, doen we een ander voorstel. Maar wanneer alles overeenkomt met hetgeen dat jij in gedacht had, dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met de illustraties.
  • Door middel van regelmatige feedback verkrijgen we een illustratie die steeds dichter tegen het eindproduct aan komt te liggen.
  • Wij leveren op binnen de deadline, netjes zoals overeengekomen.
  • En daarom is De Schetser uw partner voor illustraties laten maken in Breda.

daarom

de schetser

Alle soorten illustraties die jij kunt laten maken bij De Schetser.

Illustraties

Wil je illustraties laten maken in Breda? Voor alle soorten illustraties ben je bij De Schetser op het juiste adres! Zo kunnen wij niet alleen veel verschillende soorten illustraties maken, maar ook kun je bij De Schetser illustraties laten maken in verschillende soorten stijlen.

Visualiesaties

Voor alle soorten visualisaties in en rond Breda kunt u bij De Schetser terecht. Ook bij het maken van visualisaties beloven wij een resultaat waar beide partijen trots op kunnen zijn.

Concept schetsen

Ook op het vlak van concept schetsen kunt u terecht bij De Schetser. Wij hebben al vele jaren  ervaring in het schetsen van concepten in en rond Breda!

Icons

Door middel van iconen kun je bepaalde zaken visueel aantrekkelijk maken. Wil je iconen laten maken voor jouw bedrijf uit Breda? Laat dan zeker even wat weten, en de kans is groot dat De Schetser jou kan helpen! 

Karakters

Ook voor het laten tekenen van karakters kunt u terecht bij De Schetser. Zo hebben wij voor verschillende bedrijven uit Breda heeft al karakters getekend. Ter illustratie: Deze karakters worden de dag van vandaag nog regelmatig gebruikt in de bedrijfspromotie van deze klanten.

3D

Opzoek naar 3D tekeningen in Breda? De Schetser helpt! Maar waarom kiezen voor 3D terwijl 2D ook er ook gewoon goed uitziet? Omdat je bij 3D tekeningen een extra dimensie hebt! Doordat je deze extra dimensie hebt, kun je diepte veel beter inschatten. Bijgevolg kun je grootte geven aan illustraties. Voor alle soorten 3D tekeningen die jij wilt laten maken in Breda kan De Schetser helpen!

Photoshop

Opzoek naar een bedrijf uit Breda dat Photoshop-werk kan verrichten voor jouw onderneming? Vroeger, toen Photoshop werd geïntroduceerd aan het grote publiek was De Schetser er al bij. Omdat de online omgeving enorm snel vooruit gaat, zorgt De Schetser er voor dat hij op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Snel schetsen

Snel schetsen laten maken in Breda? Bij De Schetser krijg je snel een voorstel! Hieruit volgt dan eventueel een meer uitgewerkte versie. 

Storyboards

Een goede storyboard is cruciaal bij elke soort videografie. De Schetser heeft al vele storyboards gemaakt voor klanten groot en klein. Zelf een storyboard laten maken in Breda? Laat dan even wat weten.

omgeving

Een omgeving (binnen of buiten) laten illustreren in Breda? De Schetser helpt graag. Niet alleen hebben wij veel ervaring in het illustreren van buitenomgevingen, maar ook binnenomgevingen liggen De Schetser wel.

Illustraties laten maken in Breda? De Schetser praat er graag over!

De Schetser hanteert een standaard tarief van €75 / uur. Echter kan er wel onderhandeld worden over de prijs bij grote opdrachten. Indien je meer informatie wilt verkrijgen kun je onderstaand formulier invullen of contact op te nemen met onderstaande gegevens. En daarom moet je illustraties laten maken in Breda bij De Schetser!

onze

tarieven

De Schetser
is een
onderdeel van
Creative Flavours